Hoppa till innehåll

Förstudier
Behovsanalyser
Projektledning

”Bara att trycka på knappen så är ni i gång,” sa säljaren och stängde dörren bakom sig”

Det står fler än ett ”supersystem” och samlar damm på arbetsplatser runt i vårt land. Ibland används det gamla systemet eller användarnas egna i brist på utbildning eller introduktion. Undvik fällorna genom en ordentlig förstudie. Låt en av Wemeets specialister göra en förstudie som hjälper er närmare det som verkligen gör nytta.

Det är svårt att komma dit man vill om man varken vet var man är eller exakt vart man vill. Få en tydligare bild av vilka era verkliga behov är, inte bara de upplevda, och vilka lösningar som är de bästa för er.

En specialist från Wemeet hjälper er att ta fram ett underlag som hjälper er att se vilka valmöjligheter ni har, hur ni ska prioritera och var ni behöver veta mer för att ta de klokaste besluten. Kanske är det inte ens mer teknik som hjälper, utan att ni använder den ni har bättre. Ibland skyms de viktigaste frågorna i allt tal om teknik och system.

Om ni vill anlita Wemeet för ett projekt är det angeläget att ni och vi förstår vad ni vill uppnå med er investering? Vilka problem ska lösas? Hur ska lösningen förenkla och effektivisera för era användare på kort och lång sikt. Vilken är den bästa lösningen helt enkelt?

Det är sällan så enkelt som att skaffa det senaste, mest tekniskt avancerade ”ett-system-löser-allt”. I själva verket behövde systemet anpassas till de verkliga behoven, användarnas kunskapsnivå, IT-avdelningens tid och förmåga att supporta, hur ofta det används och andra kriterier.

Starta med en behovsanalys som en del av en förstudie.