Hoppa till innehåll

Installationer – Er guide i teknikdjungeln

Här nedan hittar du mer information om hur vi blir er partner i formandet av den bästa lösningen för era behov inom anpassade konferens-, presentations-, informations- och möteslösningar.

Ingen organisation är den andre lik
Våra kunder har extremt varierande behov av mötes-, konferens- och informationslösningar. Bland våra referenser finns småföretag med kunder som vill mötas online och medarbetare som har jobbmöten från hemmen. I andra ändan finns stora institutioner med internationella konferenser med professionell produktion och krav på säker arkivering. Däremellan en kommun som höjer nivån på sina externa och interna konferenser samtidigt som de gör teater tillgänglig online under coronatider. En kyrka vill ha ett distribuerat ljud som låter lika bra var åhörarna än sitter.

”Kan ni komma över och slänga upp en projektor”
Visst kan vi installera en projektor och det gör vi också. Det är när det är beställningar, transporter, installatör, elektriker, snickare, vaktmästare, it-tekniker, slutanvändare och andra som ska samordnas som det är tryggt att en projektledare hos Wemeet har ditt projekt i fokus.
En projektledare som ser till att rätt materiel och personal finns på rätt plats i rätt tid. Till ert förfogande står våra egna underleverantörer för elinstallationer, snickerier, måleri etc.